dimarts, 20 de desembre del 2011

Visita a l'institut Berenguer d'Anoia.


ELS ALUMNES DE SISÈ VAN A VISITAR” L'INSTITUT BERENGUER D'ANOIA ” PER VEURE UN ” RECITAL POÈTIC”.
El dijous 15 de desembre del 2011 els alumnes de 6è varen anar a l'institut Berenguer a les 10:00 amb la coordinadora de la biblioteca que es nom Marta Llompart . Aquell institut per fora es veia molt brut i lleig segons els alumnes li diuen a la coordinadora de la biblioteca , però ella els va dir que per fora es lleig però per dins és molt xulo.
Quan varen arribar,varen entrar tots dedins i varen veure molts de nins grans.
Els alumnes de 6è eren: Enric , Bianca , Francina , Mohamed , Alex i Rafa.
Ells es sentien;petits, avergonyits...Això,al principi del dia a l'institut.
Després varen entrar a la biblioteca i ens varem seure davant del tot , a les cadires. Si miraven bé pareixia una sala d'art i música. Quan tots es varen posar tranquils va surtir una dona al micròfon i ens va presentar al presentador , que sortia a dir el nom dels qui surtien a dir els poemes. Molt molt guapes.
Quan varen acabar de recitar els poemes , varen començar a aplaudir tots.
El presentador ens va dir que sortirien a cantar unes cançons els alumnes de; 2eso , 1r batxillerat , 2n batxillerat , 3 batxillerat i 4 eso.
Varen veure que ells sabien tocar molt bé els instruments , dos nins i una nina tocaven la guitarra molt bé , un tocava la bateria i més instruments. Tots estaven organitzats perfectament.
Mes tard de les cançons que varen sentir , varen sortir a dir els seus desitjos , eren uns nins que encara no sabien molt bé mallorquí , llegir...Varen desitjar desitjos molt guapos , com voler tornar a un pas que a ells els feia contents ver-lo. Després de tot això varen acabar i els nins de 6è varen sortir defora i ens varen donar un full groc amb un poema molt xulo que fins i tot varen recitar: “Us desitjam bones festes i merescudes vacances”
El poema es deia:”El poema de nadal”Aquell poema era del(1930)Ens ho varem passar super , també els va agradar molt l'institut , després de tota la diversió , els alumnes de 6è varen seure a les escales per fer una foto de recordatori de lo bé que s'ho havien passat.
I així els alumnes de 6è varen veure com és l'institut.


Bianca







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada